Olen ehdolla jatkokaudelle Oulun kaupunginvaltuustoon

Olen ehdolla jatkokaudelle Oulun kaupunginvaltuustoon. Ehdokasnumeroni on 337. Muistakaa seiskaan poikkiviiva, kun kirjoitat numeroa äänestyslappuun!

Tulevalla valtuustokaudella on tehtävä töitä sen eteen, että työnteko ja yrittäminen kannattavat, eikä julkinen valta verota kohtuuttomasti.

Kaupungin taloudenpidon on oltava perusteltua ja tarkkarajaista. Kyse on ihmisten rahoista, ei julkisista rahoista. Veroeuroja on käytettävä harkiten ja suunnitelmallisesti uuden kasvun luomiseksi.

Ihmisten arjen sujuvuus riippuu liikenteen sujuvuudesta. Autoilijoita ei saa kurittaa. Ruuhkamaksut on torpattava. Ihmisiä ei pidä rasittaa uudella työssäkäyntiverolla.

Koulujen ja katujen on oltava turvallisia kaikenikäisille, kaiken aikaa. Turvallisuuteen on panostettava ja ongelmista uskallettava puhua niiden oikealla nimellä.

Korona on vähentänyt nuorten ja lasten mahdollisuuksia liikkumiseen. Liikkumattomuus voi jäädä tavaksi, ja sen seuraamukset ovat vakavia. Oulun on tarjottava nuorille ja lapsille mahdollisuus turvalliseen liikuntaan.

Asunnottomia on autettava. Jokaisella tulee olla lämmin koti. Kova aika ajaa ihmisiä ahdinkoon. Apua on nyt tarjottava. Ohjeistetaan velkaneuvonnan avulla. Joustetaan mahdollisuuksien salliessa. Meillä jokaisella tulee olla aito mahdollisuus korjata elämän kurssimme.

Lähiluonto on arvokas. Se tuo ihmisille rauhaa, vieraita kaukaa ja tekee kaupungista vauraan. Pidetään siitä huolta. Sen ei tarvitse merkitä uhrauksia ja kärvistelyä, vaan arkisia ja käytännöllisiä tekoja. Suojellaan vaelluskaloja ja vesistöjä. Rakennetaan viisaasti ja reilusti korkeammin.